Nieuw in de Eco Pop-up Store. Duurzame zonnebrillen van Ebbenhout met de verschillende tinten en de organische houtnerven zet jij de trend voor 2016

houten zonnebril

Ebben houten zonnebrillen zijn afkomstig van de beste kwaliteit hout en passend voor zowel dames als heren. Door de unieke houtnerf is iedere houtenzonnebril bijzonder. Alle Ebbenhouten zonnebrillen worden met de hand gemaakt en zijn veder licht van zwaarte. Bovendien zijn alle zonnebrillen voorzien van polariserende lenzen met de beste UV400 bescherming tegen zonlicht. Deze unieke zonnebrillen zijn samengesteld uit meerdere laagjes kleurig hout in diverse tinten. Omdat elke zonnebril met de hand wordt geschapen en door de verschillende kleuren en de organische houtnerven is elke houten zonnebril bijzonder.

Houten Zonnebril Wayfarer


Houten zonnebril Een zonnebril van donker bamboe hout Het bruine bamboe houten montuur gecombineerd met bruin gepolariseerde lenzen is een prachtige zonnebril. Bamboehouten zonnebrillen zijn van prima deugdelijkheid tegen een betaalbare prijs met respect voor de de natuur.

Het met zorg geselecteerde hout wordt ingezet voor het frame van de houten zonnebril. De zonnebrillen hebben een natuurlijke look en zijn met de hand gemaakt. Iedere zonnebril is uniek door de karakteristieke lijnen van het hout. Geen enkel montuur houten zonnebril is hetzelfde. Brilmontuur van Bamboehout in meerdere houtlagen. De natuur, de kalmte, de storm, de lucht van het jaargetijde en de frisse wind door de hoofdharen. De aarde is de geboorteplek van houten zonnebrillen. Gemaakt van degelijk bamboe hout, een paar stukjes metaal en de lenzen waar je de zon mee kunt weerstaan. Houten zonnebrillen maken jouw zomer fantastisch. Een trend die de eerstvolgende jaren alle trends gaat inhalen. Een merk, vol geestdrift en vernieuwing. Een product, waar geen ander product aan kan tippen.

Kwaliteits zonnebrillen


De houten zonnebrillen staan voor deugdelijkheid en creativiteit! Deze zeer stijlvolle en unieke houten zonnebril is heeft een kleine oplage en heeft biedt daardoor extra exclusiviteit. Dit betekent dat je er altijd bijzonder uit zal zien. De brillen zijn gemaakt van stevig Walnoothout en hebben gepolariseerde bruine lenzen. Daarbij zijn ze ook nog licht te dragen. Ideaal voor op de zandstrand. Daarenboven beschikt de watch here zonnebril over een volledig uv-bescherming. De polarisatie maakt het aangenaam om met de bril auto te rijden, watersporten en andere activiteiten uit te voeren omdat de houten zonnebril blijft drijven. Verder zijn alle houten zonnebrillen voorzien van flexibele RSV scharnieren de poten zijn nauwelijks kapot te krijgen.

Bamboe zonnebrillen


Bamboe staat bekend om zijn vermogen om snel te groeien. Ook is bamboe is ook zeer licht van gewicht en sterk.

Zonnebrillen van skateboard hout


Een van de meest duurzame materialen is gebruikt skateboard hout. Deze brillen zijn gemaakt van hout dat bestaat uit meerdere laagjes. Vanuit het zijaanzicht is elke hout laag zichtbaar.

Ebbenhouten zonnebrillen


Dichte, fijn geweven, en zeer egaal is ebbenhout dat vermaard is om zijn gitzwarte kleur.

Beukenhouten


Ook gebruikt in muziekinstrument vervaardiging is beukenhout is van goede deugdelijkheid en veelzijdig inzetbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *